Prevenció Tècnica

Li donem les solucions necessàries per implantar la prevenció de riscos laborals com a servei de prevenció aliè o per gestionar-lo amb recursos propis. Personalitzem el sistema preventiu més adequat a la seva empresa per optimitzar el retorn econòmic.

Llegir més

Prevenció Mèdica

Desenvolupem la salut laboral des de l’àmbit de la promoció i la prevenció, oferint un sistema integral, amb proves específiques per a empreses i treballadors.

Llegir més

Capacitacions

Disposem de formacions específiques per obtenir el certificat de capacitació, per tasques que requereixen un aprenentatge específic: capacitació per a operadors de plataformes mòbils, ponts grua, treballs en alçada, operar amb carretons elevadors, treballs elèctrics en baixa i alta tensió, grues torres, ...

Llegir més

Formacions

Dissenyem els itineraris formatius a partir de les necessitats detectades durant l’estudi de cada lloc de treball, integrant la formació dintre del pla formatiu de l’empresa. Li donem les facilitats que necessita a través de la nostra plataforma de formació e-learning.

Llegir més

Consultoria

Disposem d’un equip d’especialistes per donar-vos solucions a mida, per a la implantació i certificació de qualsevol sistema de gestió, qualitat, adaptació maquinària, ...

Llegir més

Empresa Saludable

Dissenyem programes per implementar un model d'Empresa Saludable a les organitzacions, de manera senzilla, seguint les directrius de l’OMS i el model SIGES d’AENOR, adaptant-se a les necessitats de cada empresa.

Llegir més

FORMULARI DE CONTACTE  • Mutuand
  • C/ Doctor Molines, 10 (edif. Larisa), baixos
  •    AD500 Andorra la Vella
  •    Principat d'Andorra
  • +376 80 71 71
  • info@mutuand.com